Møde med komitten for den europæiske afdeling af Reformerte Verdensforbund

Hjem Fora Diverse Møde med komitten for den europæiske afdeling af Reformerte Verdensforbund

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4838

   Vi  har modtaget nedenstående fra Axel Bargheer:

   Kære venner.
   Den 2. og 3. februar holder eksekutivkomiteen for den europæiske afdeling af reformerte verdensforbund (Steering committee for the European Area of the World Communion of Reformed Churches, / WCRCE) sit møde i København. Vi har aftalt at benytte lejligheden for et møde med komiteens medlemmer og menighedsmedlemmer og repræsentanter for de reformerede kirker i Danmark. Det skulle være noget som det vellykkede møde med Najla og Joseph Kassab i september – og skal være den 3. februar.
   Vi starter lørdag, den 3. februar kl. 17 med en aftenbøn i vores Reformert Kirke. Bagefter serveres en middag i vores menighedslokal, hvor komiteens medlemmer kan berette om deres arbejde og hvor der er mulighed for at tale med hinanden.
   For en bedre planlægning af middagen beder vi om tilbagemeldinger, hvor mange vil deltage i arrangementet. Vi er også meget taknemmelige, hvis vi kan få hjælp, at forberede denne middag. Så, hvis I kan bidrage med noget til at spise eller drikke, bedes kontakte Axel Bargheer for at aftale det.
   Vi glæder os til et interessant møde den 3. februar.
   Med venlig hilsen
   Axel Bargheer”

   Tilmelding skal ske til Axel Bargheer.

   Venlig hilsen

   Jørgen Honoré Møller

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.