SALG

Bestilling via hjemmesiden sker ved henvendelse til Folke Ejvang på tlf. 4053 5473.

Betaling finder sted via bankoverførsel (se under donation) eller ved direkte henvendelse til en  forstander.Forsendelse kan foretages i henhold til modtagerens ønsker og vil blive aftalt med den enkelte køber.

Skole for Livet
Den Reformerte Skole - Fredericia
Bogen er en fortælling om Den Reformerte Skoles godt 260 år i Fredericia. Med baggrund i menighedens meget omfattende og velbevarede arkivmateriale fortælles om undervisning, undervisningsmaterialer og bygningshistorie. Ligeledes beskrives forholdene for lærere og elever, alt sammen sat i relation til samtiden i det omgivende samfund.
Bogen er på 96 sider, A4, rigt illustreret i farver og med fast bind. Den kan købes ved Billunds Boghandel Fredericia, hos Menigheden eller hos Rosa Engelbrecht.
Bogen er udgivet på Den Reformerte Menigheds forlag. Forord af undervisningsminister Bertel Haarder. Tekst og fotos af Rosa Engelbrecht.

Pris kr. 150,-

Huguenotkors

Flere varianter fra kr. 165,- til 325,- alle fremstillet i sølv eller guld, nogle med indlagt emalje. Der tages forbehold for udsolgte varianter

Nr. Materiale Pris kr.
A Forgyldt sølv med emalje 165,00
Bb1 Forgyldt sølv med emalje 325,00
Bb Forgyldt sølv med emalje 280,00
Cb Forgyldt sølv med emalje 290,00
D Forgyldt sølv 280,00
E Forgyldt sølv 260,00
Ds Sølv 280,00
Es Sølv 260,00
Fs Sølv 280,00

 

Den Reformerte Menigheds Skatkammer

Farveillustreret hæfte på 32 sider.

Kort beskrivelse af de kirkelige handlinger i de evangelisk-reformerte og de evangelisk-lutherske kirker, og af det gamle kirkesølv i Den Reformerte Kirke i Fredericia 

Pris kr. 30,-

Postkort

Menigheden har udgivet postkort. Vi vil gerne anbefale at man bruger det så meget som muligt. Som fødselsdagskort, gavekort, sommerhilsen, eller måske som indbydelseskort, når man holder fest i de gamle skolelokaler.

Kortet kan købes i kirken og hos forstanderne.

Pris 5,- kr.  pr. stk.

Slægtstavler

Over en del Huguenotnavne

Pris kr. 50,- pr.stk.

Rød- og hvidvin

Med en særlig reformert etiket

Pris kr. 65,- pr. flaske

 

skolebog1

 

 

 

kors2